TÉMÁK, Kategóriák

Ismerkedjen meg a legelterjedtebb légzőszervi betegséggel, az asztmával

591
HOZZÁSZÓLÁS:

A légzőszervi betegségek között a legelterjedtebbek az asztmás betegségek, tehát az asztmának különböző erősebb vagy gyengébb válfajai. Az asztma nagyon régi betegség, leírása már az ősi irodalomban is megtalálható, de ennek ellenére az évezredek alatt nem tudtunk meg többet a gyógyításáról, összesen a tünetek gyógyszerekkel való enyhítésén tudunk segíteni. asztma-tudogyulladas

A legtöbb asztmás betegség apró Ascaris lárvákkal hozható kapcsolatba. Ezek a kórokozók a beleinkben élnek, és amint valamilyen “koszt lenyelünk”, a lárvák kikelnek és nem a belek felé vándorolnak el, hanem a tüdőbe kerülnek. A tüdő ilyenkor teli lesz parányi kukacokkal, így el lehet képzelni a fájdalmakat. A kukacok következtében nagy mennyiségű baktérium is elszaporodik a szervezetben.

A légzőszervi betegségek elkerülése érdekében, vagy amennyiben már jelen van, tisztítsuk a levegőt, minden illatanyag, füst, vegyszer, háztartási tisztítószerek kerüljenek ki a lakásból. Ezeket a szereket ne a pincébe tároljuk, hanem mondjuk garázsban, mivel a pincéből a szagok felfele áramlanak, így könnyen bekerülnek a lakó területbe. A zuhanyzóban a klórszűrő ugyancsak megoldást jelenthet, bizonyos légzőszervi fertőzésekkel szemben, illetve a hajlakkok és körömlakkok mellőzése. Asztmás betegek esetén, soha nem poroljunk a lakásban. A szobai levegőszűrő segít a levegő megfelelő tisztán tartásában, de mindig olyat alkalmazzunk, mely nem vegyszerekkel vagy üvegszállal szűr.

Asztmás, vagy légzőszervi gondokkal küszködő beteg, fokozatosan csökkentse az inhalátor használatát, az allergéneket illetve az újrafertőzést okozó anyagokat, próbálja beazonosítani, hiszen csak
A tüdőnk gyorsan gyógyul, amennyiben nincs fertőzés, tehát friss, tiszta levegőn tartózkodunk.

Tüdőfű

Ligetes erdőkben, gyertyános és tölgyesekben leginkább előforduló gyógyfű, melynek teája az egyik leghatásosabb légzőszervi megbetegedésekre. Régebben TBC-sek is fogyasztották. A megszárított virágos leveles növényből 5-6 csipetnyit főztek fel 1 liter vízben és napi 4-5 alkalommal fogyasztották 2-2 dl-jével, vagy gargarizáltak vele. A tüdőfű hatóanyagai: kovasav, különféle ásványi anyag nyálka, csersav, szaponin.

Ginkó, Páfrányfenyő

A vérlemezke-aktiválási faktor az asztmára jellemző, egyfajta hörgőszűkületet okoz. A páfrányfenyő, ezzel a faktorral kölcsönhatásba lépve, segít megelőzni a bajt. Ezek a tények hitelesítik a páfrányfenyő hagyományos kínai használatát az asztma és más légzőszervi betegségek kezelésében.

Légzőszervi betegségek esetén tilos a dohányzás!

591
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]